LANDA-VILA-VARVA NER

 

ÅTERHÄMTNING OCH REFLEKTION


Vi hälsar personer som lever/arbetar under stress och ev förestående utmattningsdepression välkomna att återhämta sig på Lindberga Gård.

 

Det kan betyda väldigt mycket att få byta miljö och vistas i vacker natur tillsammans med djur i en lugn och avstressande miljö. En veckas återhämtning och reflektion över sin livssituation kan göra mycket gott.

 

Aktiviteter? Ja, om man vill, stillsamma sådana som att rykta en häst, promenera med en liten häst, mata höns, eller hjälpa till med andra sysslor på gården utan prestationskrav kan vara skönt för kroppen och sinnet och gör vilan efteråt avslutad aktivitet ännu skönare. Att sitta och fundera med en katt i knät, ta en tupplur mitt på dagen, sitta vid brasan och titta in i elden är ett härligt sätt att stilla sig på. Möjligheten att "landa" och komma till ro är något vi ser som det viktigaste under vistelsen.

 

Kroppsbehandlingar: På Gården finns ett behandlingshus där man kan få Taktilmassage eller behandling med Rosenmetoden under en eller flera dagar. Under vistelsen hos oss finns det också möjlighet att få handledning i Stresshantering och Stödjande samtal. 

 

Boendet är enkelt, måltiderna kan intas tillsammans med personal och andra boende på gården eller på eget rum om så önskas. Frukost, förmiddagsfika, lunch, middag och kvällsfika ingår.

Pris: 1000:-/dygn

         1250:-/dygn för kommun och företag

 

 Ta med oömma kläder och skor, man får gärna hjälpa till med sysslor på gården för att delta i arbetsgemenskapen om man vill vara fysiskt aktiv och jobba med kroppen eller bara umgås med djuren.

 

 

 

Daglig vistelse utan boende med syfte att återhämta sig från eller förebygga utmattning ges möjlighet på gården mellan klockan 09.00 och 14.30 året runt.

Pris: 600:-/dag för privatpersoner

        600:-/ dag plus moms för kommun och företag

 

 

Välkomna att ringa Annalena  för bokningar eller mer info på tel 073-1820037.